Şu an ne dinliyorum? nedir?

Müzik Terimleri kategorisindeki bu terim için henüz görüş bildiren olmamış.

Güzide Hivda

10.3.2010 18:20:34

» Güzide Hivda - 2.4.2010 11:18:04
İçimdeki Şeytan konuşuyor bir sigara yakmamı söylüyor ama ben ciğerlerimin sesini dinliyorum
"iki yıldan sonra tekrar başlama beni duman etme" diyor. İnsan yüreğini ruhunu sevdiği gibi bedenini de sevmesi ne güzel kötü alışkanlıklardan koruyor.

» Güzide Hivda - 30.3.2010 00:48:21
Can kulağıyla sitemizin radyosu Diva'da sayın Ergüney'in bizler için seçip,dinlettiği Yıldız Usmonova ve Yaşar ikilisinin "Seni Severdim" şarkısını dinlemeye çalışıyorum ama yayın kesik kesik DİNLEYEMİYORUM!...

» Güzide Hivda - 30.3.2010 00:30:51
Boş ah etme a bülbül...
Ne aşık kaldı ne de gül...
Göç etmiş eski sevdalar...
Şimdi mevsim en son eylül...

Çok eskiden adı varmış..
Başka bir tadı varmış...
Adam gibiymiş..
Sevmeler...
Ne düzenbaz sevişmeler...
Ne vedasız gitmeler..
Yokmuş böyle bahaneler...

Vedalaşıp Son Eylül'de...
Dökülmüşler yaprak yaprak..
O siyah beyaz aşkların..
Adı şimdi Eski Toprak...

Sibel Can - Eski Toprak

» Güzide Hivda - 28.3.2010 22:30:39
Radyomuz Diva'yı dinliyorum. Ah birde dj (e) leri uzatarak kullanmasa ne güzel olacak. Kulağa hiç hoş gelmiyor

» Güzide Hivda - 28.3.2010 07:32:25
Ağlıyorsun değilmi,
Biliyorum sevgilim,
Yanlızlık çekilmiyor,
Görüyorsun değilmi,
Seviyorsun sevgilim,
Saklıyorsun değilmi,
Sende bana aşıksın
Biliyorsun değilmi
Sessizce ağladım,
Kimseler kimseler görmeden,
Geceler dar gelir,
Yokluğun bana çok zor gelir..

Cengiz Kurtoğlu - Sessizce

» Güzide Hivda - 26.3.2010 06:51:23
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
Hümeyra - Sessiz Gemi

» Güzide Hivda - 18.3.2010 06:50:22
Bryan Adams - Everything I Do (I Do It For You)

» Güzide Hivda - 17.3.2010 01:10:27
Radyo Diva'da Çelik'i dinliyorum.

Sar beni ben sana kendimi feda etmişim.
Sev beni
Bu canı uğruna heba etmişim
Sevgilim,herşeyim
Gönlüme taht kuran dilberim

Sevdalar aşka doymak için
Vuslatlar sana kanmak için

Denedim yetmiyor derlerim bitmiyor
Bu sızı bitmiyor
Ne doyarım ne kanarım
Ben sana dilberim.

» Güzide Hivda - 16.3.2010 04:36:31
Zamanın eli değdi bize
Çoktan değişti her şey
Aynı değiliz ikimiz de
Zaaflarına bir gece
Hatalarına bir nilüfer
Sevgisizliğine bir kalp verdim
Artık geri ver
Geri veremezsin aldıklarını
Artık geri ver
Geri verilmez hiçbir yanılgı
Yokluğuma emanet et
Sende benden kalanları
Her şeyi al
Bana beni geri ver
Bir şansım olsun
Başka yer, başka zaman
Sensiz ömrüm olsun.

Müslüm Gürses - Nilüfer

» Güzide Hivda - 14.3.2010 23:42:40
Şiir kolik Radyosu Radyo Diva'da Elbet Bir Gün Buluşacağız'ı dinliyorum

Şiirlerin ve denemelerin telif hakları ve sorumluluğu sahiplerine aittir. Siirkolik.com telif hakları yasasınca şiir teliflerine bağlı kalmayı taahhüt eder.
Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Siirkolik Şiir Bildirimleri